MyHILL

2010.09.23


2010 szeptemberében útjára indítottuk új szolgáltatásunkat MyHILL néven a Kincskereső tréning összes eddigi résztvevője számára. A név mögött egy olyan kísérlet húzódik, amely a több, mint 300 fős partneri csoportnak kíván segítséget nyújtani az önálló kiválasztási tevékenységükben.

A szolgáltatáshoz kapcsolódik egy virtuális közösség létrehozása kincskeresős barátainkból, a LinkedIn professzionális közösségi oldalon. Itt egymásra találhatnak egykori csoporttársak, követhetik egymás karrierjét, illetve megoszthatják egymással a tapasztalataikat a keresés / kiválasztás terén. Nem utolsó sorban, mivel a Kincskereső tréning két trénere: Enczi Judit és Palchuber Tamás moderálja a csoportot, ezért minden külső vendég ellenőrizheti, hogy valóban részt vettek a programon, azok, akik ezt jelzik az önéletrajzukban. Bízunk benne, hogy egyben referenciapontot is jelent majd a HR szakértőket kereső cégek számára a csoport tagsága.

Kincskereső LinkedIn csoport

 

A HILL International a MyHILL-en belül arra törekszik, hogy praktikus, jól használható szolgáltatásokat fejlesszen és osszon meg a felhasználókkal a keresés / kiválasztás témakörében. Terveink szerint aktív és passzív on-line tartalmakat osztunk meg a csoport tagjaival, a meglévő on-line szolgáltatásainkat elérhetővé tesszük partnereink számára, illetve szeretnénk rendszeresen on-line benchmark felméréseket végezni a téma kapcsán. A szolgáltatásaink a regisztrációt követően 6 hónapig ingyenesek lesznek a volt kincskeresős barátainknak, ami a későbbiek során egy Kincskereső tréning részvételi díjért meghosszabbítható évenkét. A díj teljes mértékben levásárolható lesz a HILL on-line termékeire.


2010 / 2011-es terveink:

Terveink szerint a következő hónapokban az alábbi szolgáltatások lesznek elérhetőek a MyHILL-en belül:

1. 2010 Szeptember

? LinkedIn csoport indulása
? Tudásfelmérő teszt ? mire emlékszel a tréning kapcsán? :)
? Ingyenes HILL Competence Analysis tesztelési lehetőség + ? napos konzultáció a pszichológiai tesztek használatával kapcsolatban
 

2. 2010 Október

? A hibás kiválasztás költségei - A tréningen tanultak alapján olyan kalkulátor kerül a honlapunkra, amivel előzetesen ki tudod számolni, hogy mekkora veszteség éri a céget akkor, ha 3 hónap eltelte után el kell válnotok egy rosszul kiválasztott munkatárstól
? Egy 360 fokos értékelés rólad kapcsolatban on-line kitöltéssel, az általad megnevezett maximum 5 személy segítségével
 

3. 2010. November

Bemutatkozik a FineFit Entry ? On-line toborzó és kiválasztást segítő rendszer bemutatása 1 ingyenes projekt keretében. A rendszer alkalmas arra, hogy interneten toborozz munkatársakat, előre meghatározott szempontok szerint adatokat gyűjts velük kapcsolatban, teszteld valamilyen ismeretüket / attitűdjüket, rendszerezetten hasonlítsd össze az elvárásokat a személy kompetenciáival, illetve, hogy elektronikusan menedzseld a pályázatot (értesítések, elutasítások, adatok archiválása)

A 2010/2011-es program további részei elérhetőek az alábbi linkre kattintva.

Ha csatlakozni szeretnél, kérlek jelezd a HILL honlapján, a LinkedIn Kincskereső tréning résztvevő csoportnál vagy a Kincskeresős kontakt személynél (Tóth Ibolya, tanácsadó, e-mail, +36 1 201 2252)

 

< Vissza