Nemzetközi Benchmark-kutatást végez a HILL

2011.02.10


2011-ben a HILL nemzetközi HR benchmark-kutatást végez. 

Amennyiben kitölti angol nyelvű kérdőívünket, akkor a kutatás összefoglaló eredményeit örömmel küldjük el Önnek is elektronikus formában. Ha szívesen tájékozódna a kelet-közép európai munkaerő-piac igényeiről, kínálatáról, lehetőségeiről, akkor ne hagyja ki ezt az alkalmat.
A kutatás specialitását az adja, hogy nemcsak a nemzetközi irodák vesznek részt benne, hanem cégvezető és HR szakember ügyfeleiken keresztül az adott ország teljes munkaerő-piacát vizsgálja.

A HILL nemzetközi HR benchmark-kutatást végez


A kutatás február közepétől két héten át, február végéig zajlik, internetes kérdőívünkön keresztül, angol nyelven.

Ha Ön cégvezető, HR vezető, vagy regionális vezető, és van rálátása cége HR folyamataira - elsősorban toborzási és kiválasztási munkájára - valamint szívesen venne részt ebben a nemzetközi kutatásban, akkor örömmel ajánljuk Önnek a részvétel lehetőségét.

A kutatás két témát dolgoz fel:
> Egyrészt országjelentés készül a kelet-közép-európai országokban a munkaerő-piaci trendekről és a vezető munkatársak keresése, kiválasztása és alkalmazása során fontos, a döntéseket befolyásoló szabályokról, szokásokról.
> Másrészt a kutatás célja, hogy azonosítsa a nemzetközi cégek leghatékonyabb és legjobb ár-érték arányú keresési, kiválasztási módszereit az egyes országokban, illetve a régióban a szenior szakértő, illetve a közép-, és felsővezetői kategóriákban.


Kis regisztrációt követően a kérdőív kitöltésére az alábbi linken nyújtunk lehetőséget: http://www.finefit.eu/registration.php?c=hillsurvey
A kitöltés nagyjából 25 percet vesz igénybe, előzetes felkészülést nem igényel.

A regisztrációnál nevét és e-mail címét mindenképpen adja meg, hiszen így tudjuk Önnek elküldeni március közepén az összesített eredményeket.

Munkáját előre is köszönjük!

< Vissza