Két segítő kéz a kiválasztásban, FineFit Entry© és FineFit Person©

2011.10.10


Újdonságok a HILL háza táján, avagy mi is a FineFit.


Az elmúlt 2 évünket meghatározta egy új termékcsalád, a FineFit fejlesztése. Olyan alkalmazást akartunk létrehozni, amit saját magunk is aktívan használunk, aminek a szakmai hátterét kitűnően ismerjük. Korábban ugyanezt az alapelvet fogalmaztuk meg a kompetencia tesztek fejlesztésénél és a Kincskereső Tréning© programunk kidolgozásánál is.
A HILL International sikerének egyik záloga az innováció, a piac-meghatározó modern eszközök és szolgáltatások fejlesztése. A közel 20 éve fejlesztett számítógépes, 10 éve interneten keresztül is elérhető kompetencia tesztek sikerén felbuzdulva kezdtünk néhány éve egyéb szolgáltatásokon is gondolkodni. Az on-line HILL360© szolgáltatást 2007-ben vezettük be, azóta Kelet-Közép-Európa 8 országából több, mint 4000 értékelő adott 360 fokos visszajelzést a rendszerünk segítségével.

De mit tud a FineFit?FineFit termékcsalád

Az Entry modul álláspályázatok gyors kezelésére és rangsorolására szolgál; a toborzási munkatárs így sokkal könnyebb helyzetben van, elég csak a legalkalmasabbnak tűnő jelöltekkel foglalkoznia.
Működése nagyon egyszerű: egy általános, internetes adatbázis jelentkezési oldal kitöltése után, a pályázót az adott pozíciótól függő kérdőív fogadja. A kérdések megválaszolása után, a válaszoktól függő százalékos megfelelés alapján a rendszer sorba állítja a jelölteket.
Természetesen minden kérdés súlyozható, illetve a feltöltött önéletrajzok azonnal megtekinthetők. Az alkalmatlan pályázókat egy kattintással értesíteni lehet a nemleges eredményről.

FineFit_questionnaireA Person modul egy általános pályázói (dolgozói) adatbank rendszer; a pályázók személyes adatait, munkahelyeit, kompetenciáit kezeli. Minden elemre kiterjedő keresési feltételek, többszintű sorba rendezés, közvetlen dokumentum és web link csatolási lehetőség jellemzik a Person-t. Az egyes állásokra pályázó jelölteket „projekt”-ekbe lehet szervezni. A felhasználóknak különböző jogosultságokat lehet adni, pl. egy szakmai vezetőnek csak 1 projekthez való hozzáférést, azaz nem kell többet külön dokumentációt készíteni a belső megrendelőknek.

A Finefit Entry és Person modulok egyéb, közös jellemzői:

> interneten keresztül bármilyen böngészővel elérhető
> a felhasználó gépére semmit nem kell telepíteni
> cloud service alapon bérelhető sw
> egyszerű, automatikus nyelvi testre szabás, magyar, angol, stb...
> szakértői támogatás

A FineFit termékekből folyamatosan szervezünk termékbemutatókat, szívesen bemutatjuk Önnek is közelebbről a rendszert.
Ha szeretne időpontot egyeztetni egy bemutatóra, akkor, kérem keresse Szalai Leona kolléganőnket.
< Vissza