Stratégiai tervezés tréning

2011.10.03


Október elején, a szokásos éves HILL Nemzetközi találkozón, a saját bőrünkön is kipróbálhattuk, hogyan is történik a stratégiai tervezés HILL módra. A kreatív módszert már évek óta sikeresen alkalmazza az osztrák vállalati központunk 2 napos tréningek formájában, amit utánkövetnek 1-1 félnapos workshoppal is. Természetesen nemcsak az osztrák vállalati vezetők, hanem a közép-kelet-európai régióban már például orosz, szlovén, szerb stb. vállalatok felsővezetői is megismerték, illetve eredményesen alkalmazzák a módszert.

Stratégiai tervezés tréning

 

Magyarországon is sok vállalat „megérett” a helyezetre, hogy stratégiailag megtervezze a cége jövőjét, ebben szívesen partnerek leszünk!


"A stratégiai tervezés jelenti az aszfaltot a göröngyös szerpentin úton – a bukkanókat az ad hoc döntések sorozata okozza. Különösen a viharos időkben, a következetlen intézkedések aligha érnek célt. A stratégiai tervezéssel azonban folyamatos növekedés és világos versenyelőny valósítható meg. A HILL szemináriumok további pozitív hatása: harmonizálja az egyéni és menedzsment érdekeket, erősíti az „összefogást", „madártávlatból” ad áttekintést, projektmenedzsmentre fókuszál, és nem utolsó sorban, nyugalmat hoz a mozgalmas időszakokban...."
Dr. Othmar Hill, a HILL ​​International alapítója és elnöke


Bővebb felvilágosítás: Enczi Judit, vezető tanácsadó, partner

 

< Vissza