Itt az év vége

2008. december
13.

Lassan közeleg az év vége, a hétköznapok és hétvégék is egyre inkább az ünnepi előkészületek hevében telnek. A kirakatokban mikulások, angyalkák, csengők és karácsonyfák néznek vissza ránk, a közvilágítást kiegészíti az ilyenkor szokásos díszkivilágítás, és a hó csak hull... hull... hull...
tovább>>


Az Executive Search éve
2008.december1.

Az elmúlt évek trendjét követve a HILL International 2008-ban is eredményes évet zárt: a keresési-kiválasztási megbízásaink számát és az ezekből származó árbevételt tekintve is elértük céljainkat. Az első félév zárásakor még úgy tűnt, hogy az év végi értékelésben elsősorban nem az előző mondatból kiolvasható mértéktartó visszafogottság dominál majd, az utóbbi hónapokban azonban természetesen mi is tapasztalhatjuk, hogy a válság elérte Magyarországon.
tovább >>

Magyarországi Coaching Konferencia
2008. szeptember 9.

A Business Coach Szakmai Közösség és a DGS GLOBAL RESEARCH megrendezi az első olyan, Magyarországi Coaching Konferenciát, ahol nem coach-ok mesélnek sikereikről, hanem a megbízók, ügyfelek mondják el tapasztalataikat, ők hogyan és milyen eredményességgel használták szervezetükben e fejlesztési eszközt.
tovább>>


Tehetségmenedzsment Konferencia 2008
2008.10.09

Aversenyképességhez egyre fontosabb a tehetséges szakemberek megtalálása, megtartása és ösztönzése. Ez inspirálta a Corinthia Grand Hotel Royal exkluzív keretei között a Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnökségével és 24 neves szervezet bevonásával rendezendő Tehetségmenedzsment Konferencia megszervezésére a DGS GLOBAL RESEARCH, a NEXON, s az AIESEC vezetését.

tovább>>


Karácsonyi állásajánlat 2007
2007.december

Mindenre elszállt Angyalkáink és Krampuszaink kisebb médiavisszhang mellett ezúttal Rénszarvasflotta-Manager keresésre adták a fejüket.
http://www.hill.hu/hir2007_12

Karácsonyi állásajánlat
2006. december

A történet valamikor 2004 Karácsonyán kezdődött, mikoris a HILL felnőtt munkatársaiban először ötlött fel a kétely, vajon annak idején, mikor az általunk jól ismert, s a kis csizmácskáinkat tele tömő Mikulás kiválasztásra került, biztos hogy a megfelelő folyamatokon ment át, a legszakértőbb szemek és fülek vizsgálták? Biztos, hogy mind személyiségben, mind motivációban, mind megjelenésében magában hordozza azokat a jegyeket, melyeket egy ilyen világszerte csodálattal és szeretettel körülvett egyéntől elvárhatnak a neki ámulattal adózók? Biztos, hogy ennyi év után is bírja a strapát, s habár van ideje a nagy hajrára rápihenni, de mégis, nem öreg már kicsit ehhez?

http://www.hill.hu/hir2006_12