Állásvadász Tréning Eredménygaranciával a HILL International-nél!

Első időpont: 2014. október 29.

A HILL International elsősorban diplomás pályakezdők, illetve az álláskeresésben nem gyakorlott pályamódosítók számára 1 napos tréninget hirdet, mely felkészít az álláskeresés és a kapcsolatépítés hatékony formáinak alkalmazására, megtanít, hogyan írhatunk megfelelő önéletrajzot, és miként szerepelhetünk sikeresen egy állásinterjún. A tréning során a résztvevők nyomtatott dokumentum formájában megkapják az elméleti anyag magvát iratmintákkal, illetve hasznos linkgyűjteménnyel kiegészítve, valamint mód nyílik az egyéni kérdések megbeszélésére is.
 

- Mit jelent az eredménygarancia?

- A tréning díját csak akkor kell kifizetni, ha a Résztvevő a tréninget követő fél éven belül állást talál. Ebben az esetben is élhet a részletfizetés lehetőségével, azaz a tréning díját 3 egyenlő havi részletben is rendezheti.
 

- Mi van, ha mégsem tudok fél éven belül elhelyezkedni?Állásvadász Tréning a HILL-nél

- Ha a Résztvevő a tréning után fél éven belül nem tud elhelyezkedni, számára a tréning semmilyen anyagi vagy egyéb kötelezettséggel nem jár.

 

- Mennyi a tréning díja?

- 60.000.- forint + áfa

 

- Hol lesz a tréning?

- A HILL International Budapesti Központjában (1024 Bp. Szász Károly u. 2.)

 

- Mikor lesz a tréning és mennyi időmet veszi igénybe?

- 2014. október 29. szerdán, délelőtt 10 órai kezdettel indul, a befejezés tervezett időpontja pedig 18 óra (ez némiképp módosulhat az egyéni kérdések számának függvényében).

 

- Hányan leszünk majd?

- A tréning maximum 10 fős csoportokban zajlik. Nagyszámú jelentkező esetén újabb tréningnapokat hirdetünk meg.

 

- Hol tudok érdeklődni és/vagy jelentkezni?

- A tréning szakmai felelőse, Pintér Ferenc várja a hívásokat munkaidőben a +361-201-2252 illetve a +3620-337-4675-ös telefonszámon. Emailben pedig a pferenc@hill.hu címen válaszol a kérdésekre.