Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

HR Manager

Budaörs


Megbízónk egy több évtizedes múltra visszatekintő nemzetközi műszaki-szolgáltató vállalat, iparágának meghatározó szereplője. Magyarországon több telephelyen működnek, jelenleg a budaörsi központjukba keresünk HR vezetőt.

A leendő munkatárs a cégvezetés közvetlen beosztottjaként lesz felelős a több mint 100 főt foglalkoztató, 3,5 milliárdos forgalmat meghaladó cég HR folyamataiért. A munkaügyi adminisztráción túl stratégiai támogatást nyújt az ügyvezetés részére, fejleszti a HR folyamatokat, részt vesz a teljesítményértékelés, tréning és toborzási feladatokban. A belső kommunikáció és az employer branding kialakítása kiemelt fontossággal bír. Munkájáról a helyi vezetés és a külföldi központ felé is riportol. Munkáját önállóan végzi, jelenleg még nincs beosztottja.
Az ideális jelölt vállalati oldalon, lehetőleg műszaki, gyártó vagy szolgáltató cégnél szerzett legalább 5 éves generalista vagy specialista tapasztalattal rendelkezik, és jól beszél angolul vagy németül. Proaktív, kezdeményező, projekt szemléletű, a nagyobb ívű feladatokat végigvinni képes pályázók jelentkezését várjuk.

Megbízónk leendő munkatársát nemzetközi környezetben szerezhető munkatapasztalattal, változatos feladatokkal várja. Ha felkeltettük érdeklődését önéletrajzát a hill@hill.hu címre várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Phone: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Back apply for this position >>