Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Senior beszerző – műszaki termékek

Debrecen


Megbízónk egy német tulajdonú családi vállalkozás, akik a következő évben nyitják meg első magyarországi gyárukat Debrecenben. Az új üzemben gyártósorok alkatrészeit gyártják majd. Az újonnan létesülő szervezetbe most új beszerzési munkatársat keresünk.

Az új munkatárs legfontosabb feladata lesz egy erős, stabil helyi beszállítói kör felépítése. Szakmai munkáját a direkt beszerzési területen végzi, a megmunkált alkatrészek szektorában (fém, szintetikus és öntött, fúrt-mart alkatrészek és egyéb szerelvények). Napi munkájában az egyedi alkatrészekhez a műszaki rajzok alapján keres beszállítókat és a BOM alapján értelmezett igények szerint menedzseli az egyedi igényeknek megfelelő rendeléseket. Tevékenységének része lesz a beszerzési stratégiák és az „A” minősítésű beszállítók meghatározása, a beszállítók felkutatása, kiválasztása és fejlesztése, az ABC elemzések végrehajtása, az ár- és szerződéskötési tárgyalások önálló lebonyolítása. Napi munkája során kapcsolatot tart a németországi beszerzési csapattal, a társterületekkel és azok vezetőivel, gondoskodik a megfelelő információcseréről, illetve fejleszti a riportokat az üzletági területek számára. Közvetlen felettese a Supply Chain menedzser lesz, és közvetve a németországi Stratégiai beszerzési vezetőnek is riportol.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki elsősorban felsőfokú műszaki és/vagy gazdasági felsőfokú végzettséggel, műszaki szakmai ismeretekkel és minimum 5-7 éves műszaki fém termékek direkt beszerzési területén szerzett, regionális tapasztalattal rendelkezik. Ideális pályázónk képes műszaki rajzok, a BOM alkalmazására, és ismeri a helyi beszállítói piacot, és nemzetközi környezetben szerezte tapasztalatát. Pályázónkat kiváló tárgyalási és meggyőzési készség, hatékony kommunikáció, gyors döntésképesség, probléma megoldás, üzleti gondolkodás, valamint önállóság és utazási hajlandóság jellemez. A pozíció betöltéséhez valamilyen VIR rendszer stabil használata (az SAP ismerete előnyt jelent), felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS-Office) valamint a tárgyalóképes üzleti angol nyelvtudás elengedhetetlen.

A pozíció betöltőjét egy kialakulóban lévő és folyamatosan fejlődő családbarát vállalatban tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, hosszú távú munkalehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Phone: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Back apply for this position >>