Tesztelés


 

Kompetencia tesztelésAz elmúlt több mint két évtizedben a HILL International magyarországi munkatársai több, mint 24.000 esetben vettek fel tesztet, és adtak visszajelzést. A HILL 6-8 különféle mérési módszert használ, melyek teljes egészében az Ügyfél igényeire szabhatóak.
A pszichológiai tesztek megfelelő szakmaisággal alkalmazva növelik a pályázó beválásának esélyét, kiegészítik a személyes interjú és a referencia ellenőrzés után már kialakult képet, így segítve a döntéshozatalt.

A vizsgálat fontos szabályairól A tesztek alkalmazása menüpontban olvashat bővebben.
A HILL International által használt valamennyi teszt komoly hazai és nemzetközi használatot követően kerül be a HILL eszköztárába. A tesztek mindegyike megfelel a HILL szigorú standardizálási szabályainak, többségük a HILL network országaiban egyaránt elérhető. 2013-ig 21 európai nyelven tölthető ki, így teremtve több régióban történő keresés esetén is azonos tesztelési feltételeket.
 
A HILL által használt mérési módszerek két jól szétválasztható egységre oszthatóak:
A keresési és kiválasztási folyamat mellett a HILL tesztjei hatékony segítséget nyújtanak előléptetés, fejlesztés igényének feltárása, vagy saját/belső jelölt felvétele esetén is.
 

További információért forduljon bizalommal a HILL munkatársaihoz a +36 1 2012252, vagy +36 20 2012252 -es telefonszámokon, e-mail -ben vagy kérjen visszahívást!

<< vissza a Fejvadászat menüponthoz
<< tovább a HR Tanácsadás & Tréning menüponthoz